Servetele Fantezie

Servetele Fantezie

Servetele Fantezie
Servetele Fantezie

Servetele Fantezie create de echipa wwww.personalizaricadouri.eu sunt ideale pentru copiii care au parinti ce organizeaza o petrecere ca la carte. Fie ca este vorba de botez, petrecere tematica, aniversare sau orice alt moment important din viata unui copil, servetelele fantezie vor fi elementele care vor face ultimele retusuri pentru un eveniment reusit.

Imprimarea servetelelor  fantezie  se realizeaza cu un singur model la alegere, pentru o comanda de minim 50 servetele.

Dimensiunea servetelului este de 33cm x 33 cm (desfasurat). Culori disponibile pentru servetele sunt: alb, albastru, bleu, roz, rosu, galben, vernil, verde inchis, ivory, grena, mov. Servetelele se pot personaliza intr-o singura culoare la alegere cu fotografie, logo si mesaje text.

Noi am ales astazi sa va prezentam servetelele fantezie , in trei variante diferite, care au imprimat pe ele personaje din desenele animate Winnie de Pooh. Acestea sunt asezate ca pentru o fotografie haioasa. Deasupra lor este scris numele copilului , iar in josul lor, data cand are loc evenimentul.

In prima varianta, mijlocul servetelului impaturit este ocupat de trei personaje ale desenului animat Winnie the Pooh.

A doua varianta este destul de asemanatoare, doar ca, personajele din desenele animate tin un banner pe care sta scris  mesajul text de intampinare la petrecere, dedicat fiecarui invitat in parte.

A treia varinanta il are ca personaj principal si unic, de altfel, pe Winnie the Pooh. Veselul ursulet face din servetelul fantezie, o adevarata poveste atat pentru cei mici cat si pentru cei mari. La fel ca si in cazul celorlalte doua varinte, va fi trecut numele copilului si data, dar si un mesaj text la alegere.

Servetelele fantezie se potrivesc atat pentru petrecerile organizate pentru fetite cat si pentru baietei.

Comenzile se executa in 48 de ore de la comfirmarea comenzii. Servetelele fantezie se livreaza prin curier rapid. Modelul se poate schimba la solicitarea clientului.

Leave A Reply