Servetele Nunta Mov Lila

Servetele Nunta Mov Lila

Servetele Nunta Mov Lila

Servetele Nunta Mov Lila
Servetele De Nunta Liliachii

Produsul se poate comanda AICI.

Cod Model 4263

La petrecerea organizata in cinstea casatoriei cu persona iubita, foloseste servetelele de nunta liliachii.

Fie ca pregatesti o nunta mare, cu sute de invitati, sau una restransa, intre rude si prieteni, pentru un astfel de eveniment important din viata de cuplu, trebuie sa existe cele mai frumoase si interesante accesorii si decoruri pe masura.

Iar accesorile cele mai importante tind sa fie lumanari decorative si servetele decorative.

Servetelele de nunta liliachii sunt cu 3 straturi si sunt de cea  mai buna calitate.

Procedura lor de fabricatie este una sofisticata si speciala, rezultand un produs de calitate superioara. Imprimeul de pe ele este unul deosebit.

Servetele De Nunta Liliachii sunt personalizate cu numele mirilor, data cand se desfasoara evenimenul si un mesaj text la alegere.

Imprimeul servetelelor de nunta liliachii este unul plin de simbol: doi porumbei aflati in zbor , iar pe fundal o inima uriasa.

Porumbelul este simbolul universal al pacii si al sperantei, este pasarea ce i-a adus lui Noe ramura de maslin ca semn ca potopul a incetat si ca este un nou inceput.

Totodata incorporeaza elemente ca prietenie, bunatate, modestie, puritate si in acelasi timp, din punct de vedere religios, este privit ca un trimis al Duhului Sfant.

Daca ai un vis in care se regaseste porumbelul, atunci acesta este aducatorul de vesti bune, iti ofera liniste si in acelasi timp intelepciunea pentru a face alegeri corecte in toate situatiile ce iti apar in cale.

In Persia, porumbeii erau crescuti in temple si la curtile imperiale, ca simbol al puritatii si virtutii zeilor. In Egipt, incoronarile si festivitatile de la curtile faraonilor erau marcate prin lansari de porumbei. In mitologia greaca, porumbelul este pasarea Afroditei, devenind un simbol al dragostei.

Arabii vad in acesta un mesager al iubirii, norocului si pacii, al fidelitatii dintre sot si sotie.

Imprimeul de pe servetel se poate schimba dupa preferinte la fel ca si mesajul text sau culoarea lui.

Servetele de calitate superioara in 2 sau 3 straturi.

0
  • Criteria

Leave A Reply