Servetele nunta sau botez

Servetele nunta sau botez

Echipa www.personalizaricadouri.eu, realizeaza la comanda servetele de nunta sa botez, personalizate cu mesaj text si grafica, dupa preferintele fiecarui client in parte.

Acest tip de servicii se adreseaza tuturor cuplurilor care aleg sa-si uneasca destinele dar si parintilor care se pregatesc de botezul bebelusului lor si care doresc sa-si organizeze propriile petreceri, avand garantia calitatii produselor comandate.

Orice servetel va fi creat si personalizat in stransa legatura cu clientul, respectand cerintele si detaliile dorite sau sprijinind clientul in identificarea  produsului care i se potriveste.

Puteti alege servetele de nunta si botez dintr-o multime de modele si culori. Noi va prezentam doar patru dintre ele.

Servetele nunta sau botez
Servetele nunta sau botez

Primul model de servetele este cel de culoare rubinie.

Aceste servetele sunt create special pentru nunti avand, in acest sens, un design deosebit. Personalizarea s-a realizat cu numele mirilor, data cand are loc evenimentul si doi porumbei, simbolul pacii , loialitatii si iubirii neconditionate.

Cel de-al doilea model este dedicat pentru cuplurile care fac si nunta lor dar si botezul copilului in aceeasi zi.

Servetele nunta sau botez
Servetele nunta sau botez

Servetelul pentru nunta este de culoare maro, personalizat ca si cel prezentat mai inaite, iar cel pentru botez este de culoare ivory, personalizat cu un desen haios, mesaj text si numele bebelusului.

Servetele nunta sau botez
Servetele nunta sau botez

Pentru cuplurile extrem de vesele si copilaroase, avem servetelele roz.

Pe mijlocul servetelului impachetat, apare un mire si mireasa din desenele animate clasice, iar deasupra lor numele celor care se casatoresc, iar in jos data si mesaj text.

Al treilea model este pentru cuplurile cu initiativa care vor sa creeaze un produs al lor. Au libertatea de a alege singuri cum sa fie personalizat, avand idee cum se procedeaza de la celelalte modele deja prezentate.

Cele trei modele sunt doar de prezentare. Culorile, personalizarea si dimensiunea sunt infinite.

Comenzile se fac direct de pe site si se livreaza prin curier rapid oriunde in tara.

Pagina produsului: Servetele personalizate nunta-botez

Leave A Reply