Servetele Pentru Petreceri Tematice

0

Servetele Pentru Petreceri Tematice

Servetele pentru petreceri tematice
Servetele pentru petreceri tematice

Servetele Pentru Petreceri Tematice

In ultima perioada, petrecerile tematice sunt tot mai in voga, prinzand teren inclusiv in randul parintilor cu copii mai mici sau mai mari, care doresc un astfel de eveniment. In general petrecerile tematice sunt organizate de parintii care au copii cu personalitate dar si extrem de populari si plini de ingeniozitate. O astfel de petrecere necesita oorganizare riguroasa si maxima atentie la detalii.

Accesand site-ul nostru puteti comanda, in functie de tema aleasa,orice produs va este necesar – de la baloane din latex personalizate, invitatii, carduri de masa, baloane jumbo si mici cadouri, de asemenea personalizate.

Noi am ales insa sa va prezentam servetele pentru petreceri tematice si asta pentru ca organizatorii au tendinta de a le omite de pe lista de personalizari.

Servetelele pentru petreceri tematice sunt foarte importante la o petrecere. Sunt un detaliu suprem care demonstreaza ca intr-adevar este vorba de o petrecere tematica.  Fie ca este vorba de ziua lor de nastere sau de Ziua Internationala a Copilului, de petrecerea de botez sau o reusita importanta din viata copilului, pe care vreti sa o recompensati cu o petrecere,  servetelele pentru petreceri tematice sunt nelipsite.

Imprimarea servetelelor pentru petreceri tematice se realizeaza cu un singur model la alegere, pentru o comanda de minim 50 servetele.

Dimensiunea servetelului este de 33cm x 33 cm (desfasurat). Culori disponibile pentru servetele sunt: alb, albastru, bleu, roz, rosu, galben, vernil, verde inchis, ivory, grena, mov. Servetelele se pot personaliza intr-o singura culoare la alegere cu personaje din desene animate, logo si mesaje text.

In modelul de prezentare ales de noi, tema de petrecere, si deci si a servetelelor, sunt personajele din indragitele desene animate Winnie the Pooh. Pe servetel este trecut si un mesaj tex cu multumirile sarbatoritului catre invitati, numele acestuia si data in care are loc evenimentul.

Servetelele pentru petreceri tematice se pot imprima cu orice animatie la alegere. Se vor face simulari pentru a va alege modelul dorit.

Spor la cumparaturi.

Servetelele personalizate se pot comanda AICI.

Pentru acest produs, se executa simulare pentru verificare si confirmare BUN DE TIPAR.
Dupa Plasarea Comenzii, in aproximativ 24 ore, primiti pe email, simularea produsului, pentru verificare si confirmare bun de tipar, BT.

Leave A Reply