Servetele si baloane personalizate

Servetele si baloane personalizate

 Nu lasa detaliile sa-ti scape sau, mai rau, sa-ti strice petrecerea de botez pentru fiul sau fiica ta. Foloseste timpul pentru a sta cu copilul sau a face pregatirile pentru crestinare, si lasa-ne pe noi sa ne ocupam de accesorii.

Servetele si baloane personalizate
Servetele si baloane personalizate

Site-ul nostru va ofera invitatii de nunta si botez , marturii, plicuri de bani,dar si servetele si baloane personalizate, accesorii nelipsite de la orice eveniment de acest gen.

Avem sute de modele de servetele si baloane personalizate din care puteti alege pe cel care vi se potriveste. Noi va prezentam insa doar doua modele de servetele si trei de baloane, toate personalizate.

Daca vorbim de servetele, din categoria celor alese de noi, sunt disponibile doua modele de servetele. Avem doua modele de servetele, in  doua nuante de albastru: unul mai deschis si celalalt mai inchis. Ambele sunt personalizate cu poza preferata a bebelusului dumneavoastra, nume si mesaj text, scris la alegere. Nuanta servetelului trebuie aleasa cu grija pentru a se potrivi si cu celelalte accesorii ale petrecerii(fetele de masa, farturiile etc).

Echipa noastra, www.personalizaricadouri.eu, poate realiza personalizarea servetelelor nu doar pe albastru, ci pe orice culoare vi se potriveste, inclusiv in nuantele speciale de auriu si argintiu.

Cat despre baloane, in modelul prezentat de noi, exista trei culori din care puteti alege: alb, albastru sau verde. Acestea sunt personalizate cu poza bebelusului, cu mesaj text si numele copilului. Modelul pe care il veti comanda, trebuie sa fie ales cu grija pentru a se potrivi si cu servetele de masa.

Specialistii nostrii vor face simulari pentru a va alege modelul care vi se potriveste. Poza pe care ne-o veti trimite pentru a fi imprimata pe baloane si servetelele de masa va fi prelucrata prin tehnici speciale( mai ales daca nu este realizata de o mana profesionista) pentru a putea fi imprimata pe accesoriile de botez.

Comenzile se livreaza prin curier rapid.

Pagina produsului:

servetele personalizate

baloane personalizate

 

Leave A Reply